REWARDS MARKETING – solutia completa de incentive marketing

Home Pages REWARDS MARKETING – solutia completa de incentive marketing

Rewards Direct (un produs marca Create Direct) este o solutie de recompensare/incentive la cheie, bazata pe puncte, destinata atat partenerilor de afaceri ai dvs, lantului de revanzare, a distribuitorilor, dar si clientilor dumneavoastra finali prin cluburi de fidelizare.

Motivati partenerii dvs. sa vanda mai mult

Rewards Direct va construi o legatura puternica intre dumneavoastra si reteaua de distributie sau desfacere prin recompensarea acestora in functie de rezultate.

Strategie pe termen lung

Un program de channel incentive sau trade va creste gradul de engagement al partenerilor dvs. pe termen mediu si lung.

Mentineti vanzarile continuu

Cu Rewards Direct vezi crea un dialog continuu cu reteaua dumneavoastra de parteneri, despre activitatile de marketing, promotii, vanzari, dar si despre activitatea lor in club.

Se finanteaza singur

Nu trebuie sa va bugetati premii si activitati de la inceputul campaniei. Bugetul alocat pentru un astfel de program este procentual din cifra de afaceri sau venit. Orice cost variabil este acoperit de ROI-ul dvs.

Programele de incentive pentru revanzatori
Cluburi de fidelizare
Mii de premii din care puteti alege
Programele de incentive pentru revanzatori

Cum functioneaza?

Rewards Direct, platforma din spatele campaniilor de incentive sau recompensare, este o solutie completa de management a incentive-urilor si a recompenselor, ce permite companiilor implicate sa-si maximizeze ROI-ul.

Create Direct va poate oferi instrumente de marketing si comunicare impreuna cu solutia de Rewards Direct personalizata si in acord cu indentitatea brandului dumneavoastra, sub forma unui pachet complet care permite suport si management de proiect, avand la dispozitie un account manager dedicat. Revanzatorii sau partenerii dumneavoastra de distributie care vor avea acces la platforma vor acumula un numar de puncte pe baza achizitiilor lor.

Punctele se calculeaza ca fiind procentul din costul produsului de plecare de la dumneavoastra. Ei isi vor putea transforma punctele in premii. Rewards Direct dispune de peste 1000 premii din diverse categorii, de la electronice si electrocasnice, jucarii, bricolaj, pana la vouchere de turism sau de shopping.

Recompensati si obtineti cat mai mult de la clientii si partenerii dvs.

Programele noastre destinate dealerilor, distribuitorilor, revanzatorilor, end-userilor s-au dovedit a fi de succes din mai multe motive:

  • Intaresc relatiile in interiorul partenerilor de vanzare (dealer, distribuitori, agenti, revanzatori)
  • Motiveaza si cresc profitabilitatea partenerilor de canal si al end-userilor
  • Recompenseaza si creeaza loialitate
  • Cresc vanzarile pe canal si profitul
  • Proceseaza datele end-userilor/clientilor
  • Incurajeaza adoptia de noi produse

Cluburi de fidelizare

Scopul unui program de loializare este identificarea si mentinerea unei relatii cat mai profitabile cu clientii existenti

eneficiile pe care le ofera serviciul nostru sunt pastrarea clientilor dumneavoastra, dar si cresterea profitului generat prin prisma acestora. In gama noastra de servicii dedicate cluburilor de fidelizare se regasesc atat servicii strategice si creative, cat si servicii de dezvoltare de continut, comunicare integrata, suport logistic, intretinere si raportare.

Pentru ca suntem adeptii regulei conform careia 20% din clienti genereaza 80% din profit, proiectam programele de loializare in urma unei segmentari exacte a clientilor existenti. Pe baza segmentarii, realizam un profil al acestora si apoi concepem si livram mesajul potrivit, pentru o comunicare relevanta, in concordanta cu nevoile clientilor.

Pentru cluburile de fidelizare putem realiza campanii de email marketing si SMS marketing – considerate cele mai eficiente instrumente de comunicare si dialog cu clientii.

Rezultatele clientilor pentru care derulam cluburi de fidelizare se traduc in cresterea imaginii brand-ului, reducerea ratei de dezabonare, cresterea cotei de piata.

Pentru un rezultat final satisfacator, parcursul programului este esential. Rezultatul final inseamna clienti multumiti care va vor ramane loiali si va vor recomanda.

Programele de loializare pe care le realizam sunt destinate atat sferei B2B, cat si celei B2C.

Mii de premii din care puteti alege

Peste 1000 de variante de recompensare pentru a va motiva participantii

Programele de incentivare pe care Create Direct vi le propune includ cele mai largi si mai diverse variante de recompensare pentru fiecare industrie.

Create Direct va ofera un sistem de incentivare care ii conecteaza pe participanti cu peste 1000 de premii ce reprezinta produse ale unor branduri renumite, din numeroase categorii: electronice si electorcasnice, pachete de vacanta, vouchere de shopping si de calatorii, jucarii etc.

Rewards Direct – solutia completa pentru programele dvs. de incentive / rewards

Clientii nostri

V-am convins? Solicitati un DEMO acum!